Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για ένα σκοτεινό μέλλον μάς προετοιμάζει το trailer του Hellboy: The Crooked Man

Η Ketchup Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την ταινία Hellboy: The Crooked Man, που αποτελεί το reboot του comic book film franchise. Πρωταγωνιστεί ο Jack Kesy στον ρόλο του Hellboy και όσον αφορά το πότε θα κάνει πρεμιέρα το φιλμ, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως αναμένεται εντός του 2024.

«Απομονωμένοι στην αγροτική Appalachia της δεκαετίας του 1950, ο Hellboy και ένας πρωτάρης πράκτορας της BPRD ανακαλύπτουν μια μικρή κοινότητα στοιχειωμένη από μάγισσες, με επικεφαλής έναν τοπικό διάβολο με μια ανησυχητική σχέση με το παρελθόν του Hellboy: τον Crooked Man», αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Jefferson White, Adeline Rudolph, Joseph Marcell, Leah McNamara, Hannah Margetson και Martin Bassindale. Το σενάριο έχουν γράψει ο δημιουργός του comic book, Mike Mignola και ο Chris Golden. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Brian Taylor.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*