Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

George Clooney και Brad Pitt ξανά μαζί στην ταινία Wolfs της Apple (trailer)

Η Sony Pictures Releasing και η Apple Original Films έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer της ταινίας Wolfs με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Brad Pitt.

Ο Clooney και ο Pitt πρωταγωνιστούν στην ταινία Wolfs ως δύο επαγγελματίες εκτελεστές που έχουν αναλάβει την ίδια δουλειά. Οι Austin Abrams, Amy Ryan και Poorna Jagannathan έχουν επίσης κεντρικούς ρόλους στην ταινία.


Οι Clooney και Pitt πρωταγωνίστησαν ως γνωστόν μαζί στην κινηματογραφική τριλογία Ocean's του Steven Soderbergh. Το δίδυμο συνεργάστηκε επίσης στις ταινίες Burn After Reading και Confessions of a Dangerous Mind.

Τα πρόσφατα σχέδια του Clooney περιλαμβάνουν έναν ρόλο στο IF, μια εμφάνιση ως Bruce Wayne στο The Flash και μια πρωταγωνιστική εμφάνιση στο Ticket to Paradise δίπλα στην Julia Roberts. Εν τω μεταξύ, ο Pitt έχει να παίξει σε ταινία από το 2022 με τα Babylon και Bullet Train.

Ο Jon Watts, γνωστός για τη σκηνοθεσία της τριλογίας Spider-Man του Tom Holland, γράφει και σκηνοθετεί το Wolfs. Ο Watts είναι παραγωγός μαζί με την Dianne McGunigle. Οι Clooney και Grant Heslov είναι παραγωγοί μέσω της Smokehouse Pictures, ενώ το τρίο των Pitt, Dede Gardner και Jeremy Kleiner είναι παραγωγοί για την Plan B Entertainment.

Το Wolfs παράγεται από την Apple Original Films. Ωστόσο, η Sony θα αναλάβει τη διανομή στους κινηματογράφους, παρόμοια με το πώς κυκλοφόρησε το Napoleon του Ridley Scott. Μετά την κινηματογραφική του προβολή, το Wolfs θα προβάλλεται στο Apple TV+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*