Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φουντώνει η μάχη ανάμεσα σε Piltover και Zaun στο νέο trailer της σειράς Arcane του Netflix

To Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Arcane. Ο επερχόμενος κύκλος επεισοδίων έχει χωριστεί σε τρία μέρη. To Act I θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου, το Act II στις 16 και το Act III στις 23 του ίδιου μήνα.

Στα γεμάτα δράση πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, φουντώνει η μάχη ανάμεσα σε Piltover και Zaun, μετά τη θανατηφόρα επίθεση της Jinx στο συμβούλιο στο τέλος της πρώτης σεζόν. Επίσης, θα ρίξετε μια ματιά στο “Come Play” single το οποίο περιλαμβάνεται στο soundtrack των νέων επεισοδίων. Ερμηνεύεται από το νοτιοκορεατικό συγκρότημα Stray Kids, τη rapper από το Puerto Rico, Young Miko και τον rock star Tom Morello.


Πρωταγωνιστούν οι: Ella Purnell ως Jinx/ Powder, Hailee Steinfeld ως Vi, Katie Leung ως Caitlyn, Reed Shannon ως Ekko, Amirah Vann ως Sevika, Mick Wingert ως Heimerdinger, Ellen Thomas ως Ambessa, και Brett Tucker ως Singed.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*