Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Family Pack: Card game παγιδεύει οικογένεια στον μεσαίωνα στη νέα ταινία του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Family Pack, μιας ταινίας που βασίζεται στο παιχνίδι με κάρτες The Werewolves of Millers Hollow. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 23 Οκτωβρίου 2024.

Το trailer παρουσιάζει μια σύγχρονη εξαμελή οικογένεια που μεταφέρεται πίσω στο χρόνο, σε ένα μεσαιωνικό χωριό ενώ παίζει ένα παλιό παιχνίδι με κάρτες και αναζητάει τους κρυμμένους λυκάνθρωπους. Για να επιστρέψουν στην εποχή τους, πρέπει να κερδίσουν το παιχνίδι αποκαλύπτοντας όλους τους λυκάνθρωπους. Το video κάνει αναφορά και όλες τις τρελές παρανομίες στις οποίες θα εμπλακούν, καθώς προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να επιστρέψουν στο σπίτι.


Πρωταγωνιστούν οι: Jean Reno (Leon: The Professional), Franck Dubosc (Rolling to You), Suzanne Clément (Mommy), Jonathan Lambert (Peplum), Gregory Fitoussi (G.I. Joe: The Rise of Cobra), Bruno Gouery (Emily in Paris), Lisa Do Couto Texeira (Pacific Criminal), Raphael Romand (The Swarm) και Alizée Caugnies (The New Look).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*