Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έχουμε επιτέλους το πρώτο trailer του Agatha All Along της Marvel (trailer)

Το Agatha All Along είναι η νέα προσθήκη στο MCU με πρωταγωνίστρια την Kathryn Hahn και αποτελεί spin-off του WandaVision του 2021. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στο Disney+ αυτόν τον Σεπτέμβριο.

«Η διαβόητη Agatha Harkness βρίσκεται σε καθοδική πορεία και χωρίς δύναμη, όταν ένας δύσπιστος goth έφηβος τη βοηθά να απελευθερωθεί από ένα ξόρκι παραμόρφωσης», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Το ενδιαφέρον της κεντρίζεται όταν εκείνος την παρακαλεί να τον πάρει μαζί της στο θρυλικό Δρόμο των Μαγισσών, ένα μαγικό σετ δοκιμασιών που, αν επιζήσει, ανταμείβει μια μάγισσα με αυτό που της λείπει. Μαζί, η Agatha και αυτός ο μυστηριώδης έφηβος συγκεντρώνουν μια συμμορία απελπισμένων και ξεκινούν να κατεβαίνουν, να κατεβαίνουν, να κατεβαίνουν τον Δρόμο...»


Μαζί με τον Hahn, το Agatha All Along - παλαιότερα γνωστό ως Agatha: House of Harkness, Agatha: Coven of Chaos, και Agatha: Darkhold Diaries - πρωταγωνιστούν οι Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone και Aubrey Plaza.

Ο Jac Schaeffer, η δημιουργική δύναμη πίσω από το WandaVision, είναι ο υπεύθυνος και showrunner. Ο Schaeffer σκηνοθέτησε επίσης το πιλοτικό επεισόδιο και είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς μαζί με τους Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum και Mary Livanos.

Οι Rachel Goldberg και Gandja Montiero σκηνοθέτησαν επίσης επεισόδια της νέας σειράς των Marvel Studios. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2023 πριν η παραγωγή ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου 2023.

Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς Agatha All Along της Marvel Television θα κάνουν πρεμιέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στο Disney+ και μερικές ώρες μετά στη χώρα μας.

Η σειρά θα έχει συνολικά εννέα επεισόδια, με το φινάλε να προβάλλεται στις 6 Νοεμβρίου 2024.

Η σειρά WandaVision, εν τω μεταξύ, είναι διαθέσιμη για streaming στο Disney+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*