Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτσι συνδέονται το Alien: Romulus με το The Last of Us

*
Ο Fede Álvarez, σκηνοθέτης του Alien: Romulus αποκαλύπτει μια «παράξενη» σύνδεση ανάμεσα στην ταινία και τη σειρά The Last of Us του HBO.

Μέσω μιας ανάρτησής του στο X, o Álvarez λέει ότι η χαρακτήρας του Alien: Romulus, Kay, την οποία υποδύεται η Isabella Merced, είναι κατά κάποιον τρόπο εμπνευσμένη από τη Dina του The Last of Us Part 2.


"Fun fact: Έπαιζα το The Last of Us Part 2 όταν έγραφα το Alien: Romulus", είπε ο Álvarez. "Η ιστορία της εγκύου Dina με έκανα να σκεφτώ ότι και η Kay θα μπορούσε να είναι έγκυος. Στη συνέχει, η Isabela Merced ανέλαβε τον ρόλο της Kay".

Έναν χρόνο μετά, τον Ιανουάριο του 2024, η Merced επιλέχθηκε για τον ρόλο της Dina στη δεύτερη σεζόν τη τηλεοπτικής σειράς The Last of Us. “Αληθινή ιστορία”, επιμένει ο Álvarez.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*