Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ετοιμάζεται σειρά και ντοκιμαντέρ για την αυτοβιογραφία του John Romero

*
Η αυτοβιογραφία του John Romero θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά και θα αποτελέσει το θέμα ενός ντοκιμαντέρ. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Deadline, ο Rob McCallum ετοιμάζειτο ντοκιμαντέρ με βάση το «Doom Guy: Life in First Person». Για την τηλεοπτική σειρά, προς το παρόν δεν έχει βρεθεί σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός των δυο projects θα είναι η Naomi Harvey, μέσω της εταιρείας της, Golden Possum Productions.

Το βιβλίο του John Romero κυκλοφόρησε το 2023, και αφηγείται στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του, από τα παιδικά του χρόνια, την ίδρυση της Id Software, ως το παρόν. Τη στιγμή αυτή ο δημιουργός είναι ο chief creative officer της Romero Games, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2014.


«Μιλώντας τόσο με τον Rob όσο και με τη Naomi, ήξερα ότι ήταν η τέλεια ομάδα για να ζωντανέψει τον Doom Guy. Το υπόβαθρο και οι φιλοδοξίες μας έχουν απίστευτες ομοιότητες και τους εμπιστεύομαι να αφηγηθούν την ιστορία». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*