Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται τον Νοέμβριο η σειρά για τη ζωή του Ayrton Senna!

*
Η σειρά που θα είναι αφιερωμένη στη ζωή, την καριέρα και τον θάνατο του Ayrton Senna έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Το “Senna” θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 29 Νοεμβρίου και στο ρόλο του πρωταγωνιστή θα βρίσκεται ο Gabriel Leone.

Η μίνι αυτή σειρά θα προσφέρει μια διαφορετική οπτική στον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 και θα παρουσιάσει διάφορους ανθρώπους που τον πλαισίωναν εντός και εκτός αγώνων. Ο Matt Mella θα συμμετέχει ως Alain Prost (ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Senna), ενώ οι Johannes Heinrichs και Hugo Bonemer ως Niki Lauda και Nelson Piquet.


Η παραγωγή αναφέρει πως η ιστορία του Senna θα παρουσιάζεται πιο δραματηοποιημένη στα πρότυπα των The Crown και Chernobyl και θα καλύπτει την πορεία του από τα καρτ έως και τη μετακόμισή του στην Αγγλία και το τραγικό δυστύχημα στην Ίμολα που του στοίχισε τη ζωή και σόκαρε την παγκόσμια αθλητική σκηνή (και όχι μόνο).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*