Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Smile 2 για να δώσει (άλλη) μια ανατριχιαστική όψη στα χαμόγελα των γύρω μας (trailer)

Η Paramount Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό trailer του Smile 2, του πολυαναμενόμενου sequel τρόμου της υπερεπιτυχημένης ταινίας του 2022. Η ταινία, R-rated, βρίσκεται ήδη στους κινηματογράφους.

«Έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, η παγκόσμια ποπ στάρ Skye Riley αρχίζει να βιώνει όλο και πιο τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα», αναφέρει η σύνοψη. «Συγκλονισμένη από την κλιμακούμενη φρίκη και την πίεση της φήμης, η Skye αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της για να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της πριν αυτή ξεφύγει από τον έλεγχο».


Το trailer αναδεικνύει τις τρομακτικές σκηνές της συνέχειας με πρωταγωνίστρια τη Naomi Scott, καθώς ο χαρακτήρας της τρομοκρατείται από μια σατανική οντότητα που εμφανίζεται μπροστά της με τη μορφή ανθρώπων με δυσοίωνα χαμόγελα. Επίσης, προϊδεάζει το κοινό για την ορμή και την αποφασιστικότητά της να επιβιώσει από την κατάρα.

Το Smile 2 είναι και πάλι γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Parker Finn. Το πρώτο μέρος βασίστηκε στη μικρού μήκους ταινία του 2020 Laura Hasn't Slept. Στο καστ περιλαμβάνονται οι Raúl Castillo, Miles Gutierrez-Riley, Daphne Zelle, Zebedee Row και ο Kyle Gallner, γνωστός από το A Nightmare on Elm Street. Παραγωγοί είναι οι Finn, Marty Bowen, Wyck Godfrey, Isaac Klausner και Robert Salerno.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*