Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το Σεπτέμβριο το The Penguin, η spin-off σειρά από το σύμπαν του The Batman

*
Το The Penguin, μια νέα σειρά που αποτελεί spin-off του The Batman του 2022, έχει λάβει ένα νέο παράθυρο ημερομηνίας κυκλοφορίας στο Max.

Σύμφωνα με το Variety, το The Penguin θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία streaming τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους. Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη οριστεί.


Ο Casey Bloys, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της HBO και του περιεχομένου του Max, δήλωσε για το The Penguin: « [Η σειρά] προέρχεται από το The Batman του Matt Reeves και είναι φανταστική. Ακριβώς όπως ο Peacemaker βγήκε από το Suicide Squad του James Gunn, [η σειρά] είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το τι μπορείς να κάνεις».

Το The Penguin διαδραματίζεται μία εβδομάδα μετά τα γεγονότα του The Batman και ακολουθεί τον Oswald «Oz» Cobblepot, τον οποίο υποδύεται ο Colin Farrell, καθώς προσπαθεί να κατακτήσει τον υπόκοσμο του Gotham.

Μαζί με τον Farrell, στη σειρά πρωταγωνιστούν η Cristin Milioti ως Sofia Falcone, ο Clancy Brown ως Salvatore Maroni, ο Michael Zegen ως Alberto Falcone και ο Michael Kelly ως Johnny Vitti.

Οι Rhenzy Feliz, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, James Madio, Scott Cohen, Theo Rossi, Carmen Ejogo, François Chau, David H. Holmes, Craig Walker, Jared Abrahamson και Mark Strong θα εμφανιστούν επίσης στη σειρά σε άγνωστους ρόλους.

Το σενάριο της δραματικής σειράς, που θα έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, υπογράφει η showrunner Lauren LeFranc. Ο Craig Zobel σκηνοθετεί τα τρία πρώτα επεισόδια, ενώ οι Dylan Clark και Matt Reeves του The Batman, Farrell, LeFranc, Daniel Pipski, Adam Kassanand και Bill Carraro είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Τα γυρίσματα για το The Penguin ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2023- ωστόσο, καθυστέρησαν λόγω των απεργιών των Writers Guild of America (WGA) και Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA). Η παραγωγή συνεχίστηκε τον Νοέμβριο του 2023, πριν ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο του 2024.

Το Penguin, το οποίο θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο Max τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το The Batman, εν τω μεταξύ, προβάλλεται επί του παρόντος στο Max και στο Hulu. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*