Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν του Yellowstone (trailer)

H Paramount έδωσε στη δημοσιότητα το trailer για το δεύτερο μέρος της πέμπτης σεζόν του Yellowstone, που επιφυλάσσει συγκινήσεις για τους λάτρεις του ιστορικού δράματος.

Η σειρά Yellowstone, που δημιουργήθηκε από τους Taylor Sheridan και John Linson, έκανε πρεμιέρα το 2018. Το πρώτο μέρος της πέμπτης σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς, η οποία αποτελείται από οκτώ επεισόδια, κυκλοφόρησε από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.


Τώρα, το δεύτερο μέρος του Yellowstone θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Paramount τον ερχόμενο Νοέμβριο και μερικές μέρες μετά στον ελληνικό πάροχο.

Ο John Dutton, ρόλος που υποδύεται ο Kevin Costner έχει παρουσία στο trailer του Yellowstone, παρόλο που ο ηθοποιός ανακοίνωσε προηγουμένως ότι αποχωρεί από τη σειρά για να κάνει τη σειρά ταινιών Horizon.

«Θέλω να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ενημερώσω ότι μετά από αυτόν τον μακρύ ενάμιση χρόνο που δούλευα στο Horizon και έκανα όλα τα πράγματα που απαιτούνται και σκεφτόμουν το Yellowstone, αυτή την αγαπημένη σειρά που αγαπώ, που ξέρω ότι αγαπάτε, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω τη σεζόν 5B ή στο μέλλον», δήλωσε ο Costner τον Ιούνιο του 2024. «Ήταν κάτι που πραγματικά με άλλαξε. Το αγαπούσα. Και ξέρω ότι το αγαπήσατε κι εσείς. Και ήθελα απλώς να σας ενημερώσω ότι δεν θα επιστρέψω, και αγαπώ τη σχέση που μπορέσαμε να αναπτύξουμε και θα σας δω στο σινεμά».

Το καστ της σειράς περιλαμβάνει επίσης τους Luke Grimes ως Kayve Dutton, Kelly Reilly ως Beth Dutton, Wes Bentley ως Jamie Dutton, Cole Hauser ως Rip Wheeler, Kelsey Asbille ως Monica Long Dutton, Brecken Merrill ως Tate Dutton και Jefferson White ως Jimmy Hurdstram.

Οι John Linson, Art Linson, Sheridan, Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros και Keith Cox είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Το Yellowstone Season 5 Part 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount Network την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 και λίγα 24ωρα μετά στις ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*