Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Prime Video το remake του Cruel Intentions (trailer)

Το Prime Video δημοσίευσε το trailer για το remake του Cruel Intentions, της μοντέρνας εκδοχής της ταινίας του 1999 όπου πρωταγωνιστούσαν η Reese Witherspoon, η Sarah Michelle Gellar και ο Ryan Phillippe.

«Σε αυτή τη νέα διασκευή, το σενάριο ακολουθεί τους επίλεκτους φοιτητές του Κολλεγίου του Μάντσεστερ, ενός πανεπιστημίου δίπλα στην Ουάσιγκτον, όπου η φήμη σημαίνει τα πάντα, οι αδελφότητες είναι το χρυσό πρότυπο και δύο αδίστακτα θετά αδέρφια, η Caroline Merteuil και ο Lucien Belmont. θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κορυφή της ακραίας κοινωνικής ιεραρχίας», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Μετά από ένα βάναυσο περιστατικό που απειλεί ολόκληρο το σύστημα της Ελληνικής Ζωής, θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν τη δύναμη και τη φήμη τους – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αποπλανήσουν την Annie Grover, την κόρη του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι καρδιές θα ραγιστούν, η πίστη θα δοκιμαστεί και τα μυστικά θα αποκαλυφθούν σε αυτή τη σύγχρονη βασιλική αυλή που είναι το Κολλέγιο του Μάντσεστερ».


Το Cruel Intentions θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου 2024. Πρωταγωνιστούν οι: Sarah Catherine Hook ως Caroline Merteuil, Zac Burgess ως Lucien Belmont, Savannah Lee Smith ως Annie Grover, Sara Silva ως Cece Carroway, John Harlan Kim ως Blaise Powell, Khobe Clarke ως Scott Russell, Sean Patrick Thomas ως Professor Hank Chadwick και Brooke Lena Johnson ως Beatrice Worth.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*