Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στο Netflix η δραματική σειρά του Tyler Perry “Beauty in Black” (trailer)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του Beauty in Black, του επερχόμενου δράματος, το οποίο αποτελεί την πρώτη σειρά που δημιούργησε ο Tyler Perry με τον κολοσσό του streaming. Η προβολή της έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, με την κυκλοφορία των πρώτων οκτώ επεισοδίων.

Το βίντεο προϊδεάζει για ένα δράμα με επίκεντρο την οικογένεια και τη διαφθορά. Αναδεικνύει τις αντίθετες ζωές δύο γυναικών καθώς οι δρόμοι τους συγκλίνουν. Στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Taylor Polidore Williams (Snowfall) ως Kimmie και η Crystle Stewart (Tyler Perry's The Oval) ως Mallory.


«Ακολουθεί δύο γυναίκες που οδηγούν πολύ διαφορετικές ζωές», αναφέρει η σύνοψη. «Ενώ η Kimmie αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα αφού η μητέρα της την έδιωξε, η Mallory βρίσκει την επιτυχία μέσα από το να διευθύνει τη δική της επιχείρηση. Τελικά όμως, βρίσκουν τον εαυτό τους μπλεγμένο στη ζωή της άλλης».

Το Beauty in Black είναι σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Perry. Παραγωγοί της σειράς είναι επίσης οι Will Areu, Angi Bones και Tony Strickland. Στο πρόσθετο καστ περιλαμβάνονται οι Amber Reign Smith ως Rain, Ricco Ross ως Horace, Debbi Morgan ως Olivia, Richard Lawson ως Norman, Steven G. Norfleet ως Charles, Julian Horton ως Roy, Terrell Carter ως Varley, Shannon Wallace ως Calvin, Bryan Tanaka ως Officer Alex, Joy Rovaris ως Gillian, Charles Malik Whitfield ως Jules, Tamera «Tee» Kissen ως Body, Ursula O. Robinson ως Delinda, Ashley Versher ως Lena, George Middlebrook ως Officer Trackson και ο νεοφερμένος Xavier Smalls ως Angel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*