Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται κινηματογραφική μεταφορά του Poppy Playtime

*
Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου Poppy Playtime, ανακοινώθηκε η κινηματογραφική μεταφορά του καλτ παιχνιδιού τρόμου.

Η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Mob Entertainment, συνεργάζεται με τη Legendary Entertainment (υπεύθυνη για το Dune: Part Two, Godzilla x Kong: The New Empire), καθώς και την Angry Films (Transformers).


Η ταινία έχει δρόμο ακόμα, αλλά αποτελεί μια ακόμα κίνηση που επεκτείνει το franchise της Poppy Playtime.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι, ακολουθήσαμε το πάθος μας και δημιουργήσαμε μια σειρά παιχνιδιών και εμπορικών σημάτων με σκοπό να εμπνεύσουμε και να διασκεδάσουμε. Πάντα κάναμε μεγάλα όνειρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε κάτι που έχει κατακτήσει τις καρδιές δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο», δήλωσαν οι συνιδρυτές της Mob Entertainment, Zach Belanger, CEO και Seth Belanger, CCO.

«Αυτή η κινηματογραφική συμφωνία είναι ένα σπουδαίο λογικό επόμενο βήμα στην ανάπτυξη της διαμεσικής εταιρείας ψυχαγωγίας μας».

Το βιβλίο Poppy Playtime κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, και υπόσχεται αποκλειστικά μυστικά και ιστορίες για δημοφιλείς χαρακτήρες όπως ο Huggy Wuggy, η Mommy Long Legs και άλλοι.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Poppy Playtime διαθέτει πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες σε PC, κινητά, PlayStation, Switch και Roblox, υπάρχει σαφώς ένα κοινό έτοιμο να το υποστηρίξει. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*