Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται η σειρά Brilliant Minds, βασισμένη στη ζωή και το έργο του σπουδαίου νευρολόγου Oliver Sacks (trailer)

Το NBC κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Brilliant Minds. Είναι ένα νέο ιατρικό δράμα με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Emmy Zachary Quinto στον ρόλο του εκκεντρικού Dr. Wolf.

«Εμπνευσμένη από την εξαιρετική ζωή και το έργο του Oliver Sacks, η σειρά ακολουθεί τον επαναστατικό, εκκεντρικό νευρολόγο Oliver Wolf (Quinto) και την ομάδα των ειδικευομένων του, καθώς εξερευνούν το τελευταίο μεγάλο μυστήριο - το ανθρώπινο μυαλό - ενώ παράλληλα παλεύουν με τις δικές τους σχέσεις και την ψυχική τους υγεία», αναφέρει η σύνοψη.


Το "Brilliant Minds" αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στο NBC, ενώ σύντομα θα μάθουμε και ποια πλατφόρμα θα το υιοθετήσει στην Ευρώπη. Παραγωγός της σειράς είναι ο σεναριογράφος Michael Grassi και ο σκηνοθέτης Lee Toland Krieger. Η πλοκή βασίζεται στα δύο βιβλία του Sacks με τίτλο The Man Who Mistook His Wife for a Hat και An Anthropologist on Mars. Η ζωή του Sacks ενέπνευσε επίσης την υποψήφια για Όσκαρ δραματική ταινία Awakenings του 1990, με πρωταγωνιστές τους Robin Williamsκαι Robert De Niro.

Μαζί με τον Quinto είναι οι Tamberla Perry, Ashleigh LaThrop, Alexander MacNicoll, Aury Krebs, Spence Moore II και Teddy Sears, ενώ οι Mandy Patinkin, Steve Howey και André De Shields είναι guest stars. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman, Henrik Bastin, Melissa Aouate, Andy Serkis, Jonathan Cavendish, Will Tennant και DeMane Davis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*