Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστροφή στις εφηβικές κωμωδίες για το Netflix με το Incoming (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer του Incoming, της επερχόμενης εφηβικής κωμωδίας του, η οποία περιγράφει το πρώτο σχολικό πάρτι τεσσάρων πρωτοετών στο Λύκειο. Η ταινία αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της στις 23 Αυγούστου.

Το trailer παρουσιάζει τέσσερα έφηβα αγόρια που προσκαλούνται στο πρώτο τους πάρτι στο λύκειο. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν σχεδιάσει, καθώς ξαφνικά βρίσκονται μπλεγμένοι σε διαφόρων ειδών τρελές καταστάσεις, οδηγώντας σε μια νύχτα που θα τους μείνει αξέχαστη.


Στο Incomings πρωταγωνιστούν οι Mason Thames (The Black Phone), Ramon Reed (13: The Musical), Raphael Alejandro (Once Upon a Time), Isabella Ferreira (Orange Is the New Black), Bardia Seiri (Grey's Anatomy), Loren Gray (Outsiders), Ali Gallo (The Sex Lives of College Girls), Scott MacArthur (The Righteous Gemstones), Thomas Barbusca (Luckiest Girl Alive), Kim Hawthorne (How to Get Away with Murder), Victoria Moroles (Teen Wolf), Kayvan Shai (Yallah Habibi), Kaitlin Olson (Hacks) και Bobby Cannavale (The Irishman).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφουν οι δημιουργοί του “The Mick”, Dave και John Chernin, το οποίο αποτέλεσε το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους ταινία. Παραγωγοί είναι οι Nicholas Stoller, Conor Welch, Todd Garner, Mark Korshak, Gary Barber, Peter Oillataguerre, Peter Principato και Ben Silverman, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Chris Stone, Caroline James και Noah Nusinow.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*