Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφουμε στην πόλη του φωτός με το Part I της 4ης σεζόν του Emily in Paris (trailer)

Το Netflix δημόσιευσε επιτέλους το επίσημο trailer της 4ης σεζόν του Emily in Paris, που σηματοδοτεί το πρώτο μέρος της επιστροφής της επιτυχημένης ρομαντικής κωμικής σειράς, με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Lily Collins.

«Μετά τα δραματικά γεγονότα του άστοχου γάμου της Camille και του Gabriel, η Emily αμφιταλαντεύεται: Έχει έντονα συναισθήματα για δύο άντρες, αλλά τώρα ο Gabriel περιμένει μωρό με την πρώην του και οι χειρότεροι φόβοι του Alfie για εκείνη και τον Gabriel έχουν επιβεβαιωθεί», αναφέρει η σύνοψη. «Στη δουλειά, η Sylvie αναγκάζεται να αντιμετωπίσει ένα ακανθώδες δίλημμα από το παρελθόν της για χάρη του γάμου της, και η ομάδα του Agence Grateau αντιμετωπίζει ανακατατάξεις στο προσωπικό. Η Mindy και η μπάντα προετοιμάζονται για τη Eurovision, αλλά όταν τα χρήματα στερεύουν, αναγκάζονται να κάνουν οικονομία. Η χημεία της Emily και του Gabriel είναι αναμφισβήτητη καθώς εργάζονται μαζί για ένα αστέρι Michelin, αλλά δύο μεγάλα μυστικά απειλούν να ανατρέψουν όλα όσα ονειρεύτηκαν».


Το trailer αναδεικνύει τι θα ακολουθήσει για την Emily στο επόμενο μέρος. Ενώ προσπαθεί να απολαύσει τα προνόμια του να είναι μόνη της για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, το περίπλοκο δράμα της με τον Gabriel και τον Alfie συνεχίζεται. Η τέταρτη σεζόν των 10 επεισοδίων έχει χωριστεί σε δύο μέρη, με τα πρώτα πέντε επεισόδια να κάνουν την εμφάνισή τους στις 15 Αυγούστου, ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια θα καταφθάσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργός και παραγωγός της σειράς Emily in Paris είναι ο Darren Star, δημιουργός δημοφιλών κλασικών σειρών όπως το Beverly Hills 90210, το Melrose Place και το Sex and the City. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Philippine Leroy-Beaulieu ως Sylvie Grateau, Ashley Park ως Mindy Chen, Lucas Bravo ως Gabriel, Camille Razat ως Camille, Samuel Arnold ως Julien, Bruno Gouery ως Luc, William Abadie ως Antoine Lambert και Lucien Laviscount ως Alfie.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*