Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει σύντομα με την τέταρτη σεζόν της η σειρά Snowpiercer (trailer)

Κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Snowpiercer, που θα κάνει πρεμιέρα σε AMC και AMC+ στις 21 Ιουλίου.

Τα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια παρουσιάζουν τον πρωταγωνιστή του Agents of SHIELD, Clark Gregg, ως τον νεότερο κακό της υπόθεσης, ο οποίος καθοδηγεί μια ομάδα ενόπλων στο εμβληματικό τρένο. Για να πετύχουν τον κύριο στόχο τους να συλλάβουν τη Melanie Cavill, κρατούν όμηρους εκατό επιβάτες. Τα φώτα πέφτουν και στη Νέα Εδέμ που έχει δημιουργήσει ο Andre με τους υπόλοιπους επιζώντες που επέλεξαν να φύγουν από το Snowpiercer. Ωστόσο, το νέο ευτυχισμένο κεφάλαιο της ζωής του φαινομενικά απειλείται μετά την απαγωγή της κόρης του.


Πρωταγωνιστούν οι: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinness, Lena Hall, Sam Otto, Chelsea Harris, Mike O’Malley,Roberto Urbina και Sheila Vand.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*