Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιστρέφει για δεύτερη σεζόν το κοινωνικό δράμα Pachinko του Apple TV+ (trailer)

Το Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν του Pachinko, το κοινωνικό δράμα που λαμβάνει χώρα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στις 23 Αυγούστου, πάνω από δύο χρόνια από τότε που το πρώτο μέρος είχε ολοκληρωθεί με 8 επεισόδια.

«Βασισμένο στο ομώνυμο best seller των New York Times, πρόκειται για μια σαρωτική και βαθιά συγκινητική ιστορία αγάπης και επιβίωσης τεσσάρων γενεών, την οποία οι θεατές ζούν μέσα από τα μάτια μιας αξιοσημείωτης γυναίκας-επικεφαλής της οικογένειας, της Sunja», αναφέρει η νεότερη σύνοψη της σειράς. «Στη 2η σεζόν, οι παράλληλες ιστορίες συνεχίζονται στην Οσάκα το 1945, όπου η Sunja αναγκάζεται να πάρει επικίνδυνες αποφάσεις για την επιβίωση της οικογένειάς της κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και στο Τόκιο το 1989, που βρίσκει τη Solomon να εξερευνά νέα, ταπεινά ξεκινήματα».


Το trailer της 2ης σεζόν προϊδεάζει για την επιστροφή των πρωταγωνιστών Minha Kim ως έφηβη Sunja, Lee Min-ho ως Hansu, Kaho Minami ως Etsuko, Steve Sanghyun Noh ως Isak, Anna Sawai ως Naomi, Jin Ha ως Solomon και της βραβευμένης με Όσκαρ Youn Yuh Jung ως μεγαλύτερη Sunja. Πριν από αυτό, η Sawai έλαβε πρόσφατα την πρώτη της υποψηφιότητα για Emmy για την εντυπωσιακή της ερμηνεία στο Shogun του FX. Στα επιπλέον μέλη του καστ της 2ης σεζόν περιλαμβάνονται οι Soji Arai ως Mozasu, Inji Jeong ως Yangjin, Junwoo Han ως Yoseb, Jung Eun-chae ως Young Kyunghee, Jimmi Simpson ως Tom Andrews και Yu-na Jeon ως νεαρή Sunja.

Η σειρά Pachinko περιέχει αφήγηση σε τρεις γλώσσες: Κορεάτικα, ιαπωνικά και αγγλικά. Περιγράφει τις ελπίδες και τα όνειρα τεσσάρων γενεών μιας οικογένειας Κορεατών μεταναστών. Η διασκευή της σειράς είναι γραμμένη και δημιουργημένη από τη showrunner Soo Hugh (The Terror). Παραγωγοί είναι οι Soo Hugh, Michael Ellenberg, Lindsey Springer και Theresa Kang. Τη σκηνοθεσία της δεύτερης σεζόν υπογράφουν οι Leanne Welham, Arvin Chen και Sang-il Lee.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*