Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επικό trailer για τη σειρά Creature Commandos του James Gunn

Το HBO κυκλοφόρησε ένα επικό trailer για την τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων Creature Commandos του James Gunn.

Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρακάτων, η Amanda Waller (Viola Davis) συστήνει τον Rick Flag Sr. (Frank Grillo) στους νέους υφισταμένους του: μια ομάδα φυλακισμένων τεράτων, το καθένα με τη δική του περίπλοκη ιστορία, τα οποία έχουν ως αποστολή να σώσουν τον κόσμο. Κεφάλια χτυπιούνται, το αίμα πετάγεται και ο Clayface, ένας από τους πιο διάσημους αντιπάλους του Batman, κάνει την εμφάνισή του. Ο σκοτεινός supervillain ήταν ένας εξέχων χαρακτήρας, με τη φωνή του Ron Perlman, στο Batman: The Animated Series.


Η σειρά αποτελείται από επτά επεισόδια και βασίζεται στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι J. M. DeMatteis και Pat Broderick. Το voice cast περιλαμβάνει τους: Anya Chalotra ως Circe, Zoe Chao, Indira Varma ως Bride, Alan Tudyk ως Doctor Phosphorus, Sean Gunn ως G.I. Robot και David Harbor ως Eric Frankenstein. Ως guest star εμφανίζονται οι Michael Rooker, Linda Cardellini, Gregg Henry, Peter Serafinowicz και Benjamin Byron Davis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*