Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επεκτείνεται η προσπάθεια του Disney+ για την καταπολέμηση της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης

*
Πριν από λίγους μήνες, η Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να καταπολεμήσει περαιτέρω την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης δηλαδή την πρακτική πολλών νοικοκυριών που χρησιμοποιούν τον ίδιο λογαριασμό για μια υπηρεσία streaming. Αυτό πρόκειται να τεθεί σε ισχύ σχεδόν άμεσα για πολλούς περισσότερους χρήστες του Disney+, πράγμα που σημαίνει ότι οι κοινόχρηστοι λογαριασμούς θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον ή να έχουν ξεχωριστές συνδρομές για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Αναφερόμενος στο κομμάτι του streaming, o CEO της Disney, Bob Iger δήλωσε ότι, «πρέπει να επιτύχουμε υψηλότερη απόδοση, υψηλότερο περιθώριο κέρδους και να έχουμε μια πιο επιτυχημένη επιχείρηση. Και το κάνουμε αυτό αυτή τη στιγμή. Ξεκινήσαμε την καταπολέμησης της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης τον Ιούνιο. Αυτό εντείνεται από τον Σεπτέμβριο. Παρεμπιπτόντως, δεν είχαμε καμία αντίδραση στις ειδοποιήσεις που έχουν σταλεί και στην προσπάθεια που ήδη κάνουμε».


Δεν είναι σαφές πόσο θα χρεώσει η Disney στους πελάτες για να μοιραστούν τον λογαριασμό τους με κάποιον που βρίσκεται εκτός νοικοκυριού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*