Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένας φιλόδοξος νέος κάνει τα πάντα για να αποφυλακιστεί ο πατέρας του στην ταινία Rob Peace (trailer)

Η Republic Pictures κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Rob Peace, όπου πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Oscar, Chiwetel Ejiofor. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2024.

“Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από την αληθινή ιστορία ενός λαμπρού νέου, που βρίσκεται ανάμεσα στο σκοτεινό παρελθόν του πατέρα του και το δικό του πολλά υποσχόμενο μέλλον. Μεγαλωμένος από την αφοσιωμένη μητέρα του, ο Rob θα ρισκάρει όλα όσα έχει κατακτήσει για να απελευθερώσει τον φυλακισμένο πατέρα του”.


Ο Ejiofor είναι επίσης σκηνοθέτης και σεναριογράφος και συμπρωταγωνιστεί με τους: Jay Will ως Rob Peace, Mary J. Blige ως Jackie, Camila Cabello ως Naya, Michael Kelly ως Reverend Edwin Leahy, Gbenga Akinnagbe, Mare Winningham, Caleb Eberhardt, Curt Morlaye, Juan Castano και Benjamin Papac.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*