Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα ρομπότ προσπαθεί να ταιριάξει με το ζωικό βασίλειο στην ταινία The Wild Robot της DreamWorks Animation (trailer)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας The Wild Robot. Το φιλμ της DreamWorks Animation αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

«Το σενάριο ακολουθεί το ταξίδι ενός ρομπότ — της ROZZUM unit 7134, «Roz» για συντομία — που ναυάγησε σε ένα ακατοίκητο νησί και πρέπει να μάθει να προσαρμόζεται στο σκληρό περιβάλλον, χτίζοντας σταδιακά σχέσεις με τα ζώα της περιοχής, ενώ θα αναλάβει να μεγαλώσει μια ορφανή χήνα», αναφέρει η περίληψη.


Τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές δανείζουν οι: Lupita Nyong ως Roz, Pedro Pascal ως Fink, Catherine O’Hara ως Pinktail, Bill Nighy ως Longneck, Kit Connor ως Brightbill, Stephanie Hsu ως robot Vontra, Mark Hamill ως Thorn, Matt Berry ως Paddler και Ving Rhames ως Thunderbolt.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*