Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ένα μέντιουμ αναζητά εκδίκηση στην ταινία Oddity (trailer)

Η IFC Films κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Oddity, του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Damian McCarthy. Πρωταγωνιστούν οι: Gwilym Lee, Carolyn Bracken, Tadhg Murphy, Caroline Menton, Jonathan French, Steve Wall και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιουλίου 2024.

“Όταν η Dani δολοφονείται βάναυσα στο απομακρυσμένο εξοχικό που ανακαινίζουν εκείνη και ο σύζυγός της Ted, όλοι υποπτεύονται έναν ασθενή από το τοπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας, όπου ο Ted είναι γιατρός. Ωστόσο, λίγο μετά την τραγική δολοφονία, ο ύποπτος βρίσκεται νεκρός. Ένα χρόνο αργότερα, η τυφλή δίδυμη αδερφή της Dani, η Darcy μια αυτοαποκαλούμενη μέντιουμ και συλλέκτης καταραμένων αντικειμένων, επισκέπτεται απρόσμενα τον Ted και τη νέα του σύντοφο τη Yana. Πεπεισμένη ότι η δολοφονία της αδερφής της κρύβει περισσότερα από όσα γνωρίζει ο κόσμος, η Darcy κουβαλάει μαζί της τα πιο επικίνδυνα αντικείμενα από την καταραμένη συλλογή της για να την βοηθήσουν να πάρει την εκδίκησή της”.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*