Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν νέες λεπτομέρειες για την τέταρτη σεζόν του Ted Lasso

*
Η τέταρτη σεζόν του Ted Lasso δεν έχει πάρει επίσημα το πράσινο φως προς το παρόν, ωστόσο, αν πάρει, τρία μέλη του καστ σίγουρα θα επιστρέψουν και φαίνεται πως υπάρχουν ζυμώσεις προς θετική κατάληξη.

Το Ted Lasso έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ τον Αύγουστο του 2020. Η κωμική σειρά, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis στον ρόλο του ομώνυμου προπονητή ποδοσφαίρου, διήρκεσε τρεις σεζόν, η τελευταία εκ των οποίων ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2023.


Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. Television εξασφάλισε τα δικαιώματα για την επιστροφή τριών αρχικών μελών του καστ του Ted Lasso που έχουν συμβόλαιο υπό την αιγίδα του βρετανικού σωματείου ηθοποιών Equity, σε περίπτωση που γυριστεί τέταρτη σεζόν.

Οι τρεις ηθοποιοί που θα επιστρέψουν για μια πιθανή 4η σεζόν του Ted Lasso είναι οι Hannah Waddingham (που υποδύεται τη Rebecca Walton), Brett Goldstein (που υποδύεται τον Roy Kent) και Jeremy Swift (που υποδύεται τον Leslie Higgins).

«Αφού εξασφαλίσει το τρίο, το στούντιο αναμένεται να αρχίσει να προσεγγίζει τα μέλη του καστ του Ted Lasso με συμβόλαια SAG-AFTRA, των οποίων οι ρήτρες είχαν λήξει, οπότε θα πρέπει να κάνουν νέες συμφωνίες», σημειώνει το άρθρο του Deadline.

Αυτά τα μέλη του καστ αναμένεται να είναι οι Sudeikis (Ted Lasso), Brendan Hunt (Coach Beard) και Juno Temple (Keeley Jones).

«Μαθαίνουμε ότι ένας από τα αρχικά μέλη του κάστ του Ted Lasso, ο Phil Dunster (Jamie Tart), δεν έχει επιλεγεί προς ανανέωση, πιθανώς λόγω προγραμματισμού με άλλη σειρά- είναι τόσο στο The Devil's Hour του Prime Video όσο και στο Surface της Apple», συνεχίζει το άρθρο. «Δεν είναι σαφές ποιοι άλλοι αστέρες μπορεί να προσεγγιστούν για την 4η σεζόν- όλοι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ήταν ευτυχείς να επαναλάβουν τους ρόλους τους αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Πολλοί πιθανώς θα κάνουν guest εμφανίσεις».

Το Deadline αναφέρει επίσης ότι γίνονται «πρώιμες προετοιμασίες» για την ομάδα συγγραφής της 4ης σεζόν του Ted Lasso. Αν όλα τα κομμάτια μπουν στη θέση τους και δοθεί επίσημα το πράσινο φως για μια τέταρτη σεζόν, η παραγωγή θα μπορούσε ενδεχομένως να ξεκινήσει στις αρχές του 2025 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*