Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε το πρώτο trailer για το Smile 2 και ο κόσμος γέμισε τρομακτικά χαμόγελα (trailer)

Το νέο trailer του Smile 2 παρουσιάζει την επερχόμενη συνέχεια του Smile του 2022, το φιλμ τρόμου που βασίζεται στη μικρού μήκους ταινία του 2020 με τίτλο Laura Hasn't Slept. Το Smile 2 κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης τον Οκτώβριο.

«Έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα παγκόσμια περιοδεία, η παγκόσμια σταρ της ποπ Skye Riley (Naomi Scott) αρχίζει να βιώνει όλο και πιο τρομακτικά και ανεξήγητα γεγονότα», αναφέρει η σύνοψη. “Συγκλονισμένη από την κλιμακούμενη φρίκη και την πίεση της διασημότητας, η Skye αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το σκοτεινό παρελθόν της για να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της πριν αυτή ξεφύγει από τον έλεγχο”.


Ο Kyle Gallner επαναλαμβάνει τον ρόλο του Joel από την πρώτη ταινία. Στο καστ της επερχόμενης συνέχειας περιλαμβάνονται επίσης οι Naomi Scott, Lukas Gage, Rosemarie DeWitt, Dylan Gelula, Raúl Castillo και Miles Gutierrez-Riley.

Το Smile κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον Σεπτέμβριο του 2022. Ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Paramount Pictures, φέρνοντας περίπου 217,4 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office από έναν εκτιμώμενο προϋπολογισμό 17 εκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με τον Gallner, στην ταινία πρωταγωνίστησαν οι Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Robin Weigert, Caitlin Stasey, Kal Penn, Rob Morgan και Gillian Zinser.

Η ταινία Smile προβάλλεται αυτή τη στιγμή στο Amazon Prime Video.

Το Smile 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών στις 18 Οκτωβρίου 2024, από την Paramount Pictures.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*