Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασε το πρώτο trailer για το Lee, το βιογραφικό δράμα με την Kate Winslet (trailer)

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το “Lee”, την επερχόμενη βιογραφική ταινία για την πολεμική ανταποκρίτρια Lee Miller.

Στο Lee πρωταγωνιστεί η Kate Winslet, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της Miller, η οποία ήταν μοντέλο μόδας τη δεκαετία του 1920 πριν γίνει πολεμική ανταποκρίτρια για τη Vogue στο Παρίσι, καλύπτοντας πράγματα όπως ο βομβαρδισμός του Λονδίνου, η απελευθέρωση του Παρισιού και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.


Την ταινία σκηνοθετεί η Ellen Kuras από σενάριο που έγραψαν οι Liz Hannah, Marion Hume και John Collee. Μαζί με τη Winslet, η ταινία διαθέτει επίσης ένα καστ αστέρων που περιλαμβάνει τους Josh O'Connor, Andrea Riseborough, Andy Samberg, Alexander Skarsgård και Marion Cotillard.

Η ταινία "Lee" αναμένεται να βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 27 Σεπτεμβρίου 2024.

Το Lee «απεικονίζει μια κρίσιμη δεκαετία στη ζωή της Αμερικανίδας πολεμικής ανταποκρίτριας και φωτογράφου, Lee Miller (Kate Winslet). Το μοναδικό ταλέντο και η ανεξάντλητη επιμονή της Miller είχαν ως αποτέλεσμα μερικές από τις πιο ανεξίτηλες εικόνες του 20ου αιώνα σχετικά με τον πόλεμο, συμπεριλαμβανομένης μιας εμβληματικής φωτογραφίας της ίδιας της Miller, που ποζάρει προκλητικά στην ιδιωτική μπανιέρα του Χίτλερ», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

«Η Miller είχε βαθιά κατανόηση και ενσυναίσθηση για τις γυναίκες και τα άφωνα θύματα του πολέμου. Οι εικόνες της απεικονίζουν τόσο τον εύθραυστο όσο και άγριο χαρακτήρα της ανθρώπινης εμπειρίας. Πάνω απ' όλα, η ταινία δείχνει πώς η Miller έζησε τη ζωή της στο έπακρο με σκοπό την αναζήτηση της αλήθειας, για την οποία πλήρωσε ένα τεράστιο προσωπικό τίμημα, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει ένα τραυματικό και βαθιά θαμμένο μυστικό από την παιδική της ηλικία».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*