Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφτασαν οι πρώτες φωτογραφίες από το Star Wars: Skeleton Crew, τη νέα ταινία Star Wars με τον Jude Law

*
Η πολυαναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του Star Wars: Skeleton Crew αποκαλύφθηκε επιτέλους, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον Jod Na Nawood του Jude Law και τους νεαρούς πρωταγωνιστές.

Η επερχόμενη sci-fi εφηβική σειρά της Disney+ διαδραματίζεται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με την πρώτη σεζόν του The Mandalorian, ακολουθώντας μια ομάδα παιδιών που χάνονται σε ένα μυστηριώδες και επικίνδυνο διάστημα, καθώς προσπαθούν να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους. Τοποθετείται χρόνια πριν από τα γεγονότα του Ahsoka και μετά τα γεγονότα του Return of the Jedi.


«Όταν τέσσερα παιδιά κάνουν μια μυστηριώδη ανακάλυψη στον φαινομενικά ασφαλή πλανήτη τους, χάνονται σε έναν παράξενο και επικίνδυνο γαλαξία. Το να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους, συναντώντας απίθανους συμμάχους και εχθρούς θα είναι μια μεγαλύτερη περιπέτεια από ό,τι φαντάζονταν ποτέ», αναφέρει η σύνοψη.

Μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του Star Wars: Skeleton Crew παρακάτω:

Το Star Wars: Skeleton Crew αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 3 Δεκεμβρίου. Η σειρά δημιουργήθηκε και είναι παραγωγή του Jon Watts και του σεναριογράφου Christopher Ford, οι οποίοι συνεργάστηκαν προηγουμένως στο Spider-Man: Homecoming του 2017.

Εκτός από τον Law ως Jod Na Nawood, το καστ του Star Wars: Skeleton Crew περιλαμβάνει τους Ryan Kiera Armstrong ως Fern, Robert Timothy Smith ως Neel, Ravi Cabot-Conyers ως Wim και Kyriana Kratter ως KB. Ο Nick Frost, από την άλλη πλευρά, θα δώσει τη φωνή του σε ένα νέο ανδροειδές με το όνομα SM 33.

Μαζί τους θα είναι ο Tunde Adebimpe του Twisters, η Kerry Condon του The Banshees of Inisherin και ο Jaleel White του Family Matters. Τα επεισόδια της σειράς σκηνοθετούν οι Watts, Jake Schreier, Lee Isaac Chung, Bryce Dallas Howard, David Lowery και το κινηματογραφικό δίδυμο Everything Everywhere All at Once, Daniel Kwan και Daniel Scheinert.

Επιπλέον εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jon Favreau, Dave Filoni και Kathleen Kennedy. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*