Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εφιάλτες προκαλεί το νέο trailer της ταινίας Insidious: The Red Door

Η Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε το τελικό trailer για την ταινία Insidious: The Red Door. Το γνωστό cast επιστρέφει για το πέμπτο και τελευταίο μέρος του έπους της οικογένειας Lambert. Μαζί τους επιστρέφει και ο Lipstick-Face Demon για να στοιχείωσει τα όνειρά όλων μέχρι την αιωνιότητα.

"Για να βάλουν στην άκρη τους δαίμονές τους, ο Josh (Patrick Wilson) και το κολλεγιόπαιδο Dalton (Ty Simpkins), πρέπει να μπουν πιο βαθιά από ποτέ στο The Further, αντιμετωπίζοντας το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους και μια σειρά από νέες και πιο τρομακτικές καταστάσεις που κρύβονται πίσω από την κόκκινη πόρτα.


Οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας, Wilson, Simpkins, Rose Byrne και Andrew Astor επιστρέφουν, με τον Wilson να κάνει το ντεμπούτο του στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το σενάριο έχει γράψει ο Scott Teems (Halloween Kills, Firestarter, The Quarry) με βάση μια ιστορία της Leigh Whannell. Νέα μέλη του cast είναι οι Peter Dager, Jarquez McClendon, Sinclair Daniel και Hiam Abbass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*