Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο ταινίες Predator θα έρθουν στους κινηματογράφους το 2025!

*
Όχι μία, αλλά δύο ταινίες Predator θα κάνουν την εμφάνισή τους το 2025 στους κινηματογράφους. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Fox, Steve Asbell, στο Hollywood Reporter, υπάρχουν δύο διαφορετικές παραγωγές, για τη μία εκ των οποίων δεν υπάρχει ακόμη η παραμικρή πληροφορία. Η δεύτερη είναι το live-action film της Elle Fanning, τα γυρίσματα της οποίας τελείωσαν πριν από μερικές ημέρες στη Νέα Ζηλανδία.

Το νεότερο Prey ήταν η πέμπτη ταινία Predator και λειτουργεί ως prequel στις τέσσερις προηγούμενες, εξηγώντας την ιστορία των εξωγήινων αυτών πλασμάτων. Η ταινία έλαβε θετικές κριτικές και πέτυχε πολύ καλά νούμερα στο Hulu και όλες τις άλλες ψηφιακές πλατφόρμες που το προσέφεραν στους θεατές/συνδρομητές τους.


Ακούγεται, ακόμη, πως ένα direct sequel σε αυτό (με προσωρινό τίτλο Prey 2) είναι σε φάση παραγωγής και αναμένεται να μάθουμε για αυτό περισσότερα τους επόμενους μήνες. Το Predator: Badlands (η μία από τις δύο ταινίες που ξέρουμε) θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*