Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δυναμίτης το νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Ένα νέο trailer για το Joker: Folie à Deux μας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο στη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι των πρωταγωνιστών, του Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) και της Harley Quinn (Lady Gaga), που γνωρίζονται στη φυλακή. Επίσης, θα παρακολουθήσετε σκηνές από την κατάθεση του Fleck στο δικαστήριο αλλά και τις επιπτώσεις που έχουν οι πράξεις του στη Gotham City.

O Todd Phillips σκηνοθετεί και αυτή την ταινία Joker. Η πρώτη κυκλοφόρησε το 2019 και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, καθώς η Warner Bros. Pictures υπολογίζεται ότι είχε εισπράξεις $1,079 δισ. ενώ ο προϋπολογισμός του φιλμ ήταν $55 εκατομμύρια. Όπως και στην πρώτη ταινία, το σενάριο έγραψε ο Phillips σε συνεργασία με τον Scott Silver.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*