Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Duchess: Ξεχειλίζει από δίψα για εκδίκηση η νέα ταινία του Neil Marshall (trailer)

H Saban Films αποκάλυψε το trailer της ταινίας Duchess, του σκηνοθέτη Neil Marshall (Doomsday). Πρόκειται για ένα θρίλερ, γεμάτο δράση και προορίζεται μόνο για ενήλικο κοινό.

«Η Dutchess, μια μικρή απατεώνισσα, προσπαθεί να μπει στον ύπουλο υπόκοσμο της διακίνησης διαμαντιών και καταλήγει αντιμέτωπη με τον θάνατο όταν μια συμφωνία πάει στραβά», αναφέρει η σύνοψη. «Αποφασισμένη να επιδιώξει αντίποινα, ξεκινά μια μανιώδη καταδίωξη για εκδίκηση».


Πρωταγωνιστούν οι: Charlotte Kirk ως Dutchess, Philip Winchester ως Robert, Colm Meaney ως Frank, Hoji Fortuna ως Billy, Colin Egglesfield ως Tom, Stephanie Beachum ως Charlie, Sean Pertwee ως Danny, David Chevers ως Johannes, Boris Martinez ως Lee Roy, Alex Morgan ως Dave και Yan Tual ως Victor,

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*