Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρο δύο μήνες COSMOTE TV και Nova: Ξεκινάνε οι προσφορές, τι γίνεται με Netflix

*
Η κοινή πορεία Nova και COSMOTE TV έφερε αναστάτωση στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης και αλλάζει τα δεδομένα και φαίνεται πως και οι δύο πλευρές ξεκίνησαν την επιθετική πολιτική προώθησης του deal. Η Nova ανακοίνωσε ότι η θέαση των καναλιών COSMOTE Sport θα είναι δωρεάν για τους πρώτους δύο μήνες, από τις 23 Αυγούστου έως και τις 22 Οκτωβρίου, για τους συνδρομητές της στα ακόλουθα υφιστάμενα προγράμματα: ΕΟΝ+, ΕΟΝ Entry & Sports, Novasports, Novasports All, Full Pack, Sports Pack και Sports All. Στη συνέχεια, τα κανάλια COSMOTE Sports θα προσφέρονται με επιπλέον χρέωση €3 το μήνα και οι δικαιούχοι συνδρομητές μπορούν να καταργήσουν το πακέτο τους χωρίς καμία επιβάρυνση έως και τις 23 Νοεμβρίου.

Από την άλλη, η COSMOTE TV θα κινηθεί παρόμοια και θα προσφέρει τα ίδια (δωρεάν θέαση για τα κανάλια NovaSports έως και τις 31/10) για τους συνδρομητές των αθλητικών και full πακέτων. Μέχρι τότε όμως, υπάρχουν πληροφορίες ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα μπει στο παιχνίδι και το Netflix, με τη συμφωνία που έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες. Επί της ουσίας, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να πληρώνουν τη συνδρομή τους στο Netflix μέσα από το λογαριασμό της COSMOTE, με κάποια προνόμια που αναμένουμε να μάθουμε το επόμενο διάστημα.


Ήδη η COSMOTE TV έχει κάνει update το λειτουργικό του Android TV Box της και επιτρέπει το κατέβασμα της εφαρμογής Netflix, κάτι που ήταν απαγορευμένο μέχρι προσφάτως. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*