Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dog Man: H DreamWorks Animation μας συστήνει τον νέο φύλακα της πόλης (trailer)

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το trailer για την ταινία κινουμένων σχεδίων, Dog Man της DreamWorks Animation.

«Όταν ένας πιστός αστυνομικός σκύλος και ο αστυνόμος ιδιοκτήτης του τραυματίζονται μαζί στη δουλειά, μια σωτήρια χειρουργική επέμβαση ενώνει τους δυο τους και γεννιέται ο Dog Man. Ορκίστηκε να προστατεύσει τους πολίτες και να υπηρετήσει τον νόμο. Καθώς προσαρμόζεται στη νέα του ταυτότητα και προσπαθεί να εντυπωσιάσει τον Αρχηγό του, πρέπει να σταματήσει τα πλάνα του αιλουροειδούς υπερ-κακόπουλου Pitey the Cat. Το τελευταίο σχέδιο του Petey είναι να κλωνοποιηθεί, δημιουργώντας το γατάκι Lil Petey, για να διπλασιάσει την ικανότητά του να κάνει εγκλήματα. Τα πράγματα περιπλέκονται, όμως, όταν ο Lil Petey δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον Dog Man".


To Dog Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 31 Ιανουαρίου 2025 και στο cast βλέπουμε τους: Lil Rel Howery ως Chief, Pete Davidson ως Petey the Cat, Isla Fisher στον ρόλο της δημοσιογράφου Sarah Hatoff, Poppy Liu ως Butler βοηθός του Petey, Stephen Root ως Grampa, Billy Boyd ως Seamus και Ricky Gervais ως Flippy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*