Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dexter: Original Sin - Ο μανιακός δολοφόνος επιστρέφει νεότερος (trailer)

Το Paramount+ και το Showtime κυκλοφόρησαν το teaser trailer της σειράς Dexter: Original Sin, του prequel με πρωταγωνιστή τον Patrick Gibson. Θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 13 Δεκεμβρίου 2024 και το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον νεαρό, ατίθασο serial killer Dexter Morgan (τον οποίο αρχικά υποδύθηκε ο Michael C. Hall). Θα διαδραματίζεται 15 χρόνια πριν τα γεγονότα της σειράς που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές.

«Τοποθετημένη στο Μαϊάμι του 1991, η σειρά Dexter: Original Sin ακολουθεί τον Dexter (Gibson) καθώς μεταβαίνει από μαθητής σε εκδικητικό κατά συρροή δολοφόνος. Όταν οι αιμοδιψείς ορμές του δεν μπορούν πλέον να αγνοηθούν, ο Dexter πρέπει να μάθει να διοχετεύει το εσωτερικό του σκοτάδι», αναφέρει η σύνοψη. «Με την καθοδήγηση του πατέρα του, Harry, υιοθετεί έναν Κώδικα που έχει σχεδιαστεί για να τον βοηθήσει να βρει και να σκοτώσει ανθρώπους που αξίζουν να εξαλειφθούν από την κοινωνία χωρίς να μπει στο ραντάρ των αρχών επιβολής του νόμου. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για τον νεαρό Dexter καθώς ξεκινά μια πρακτική άσκηση εγκληματολογίας στο Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Christian Slater ως Harry Morgan, Patrick Dempsey ως Aaron Spencer, Christina Milian ως Maria LaGuerta, ενώ η Sarah Michelle Gellar θα έχει τον ρόλο της Tanya Martin. Ο Michel C. Hall θα είναι η «εσωτερική φωνή» του Dexter.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*