Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Criminal Minds: Evolution - Το Paramount+ ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν (trailer)

Το trailer για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Criminal Minds: Evolution επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Paramount+ και μια νέα, υψηλού ρίσκου υπόθεση περιμένει την ομάδα BAU. Τα δυο πρώτα επεισόδια, από τα δέκα συνολικά, θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Ιουνίου και από εκεί και πέρα θα ακολουθεί ένα νέο κάθε εβδομάδα.

Η νέα σεζόν ξεκινά με την επίλεκτη ομάδα να ερευνά το μυστήριο που είναι γνωστό ως Gold Star. Με μια συνωμοσία να ξετυλίγεται, η Behavioral Analysis Unit (BAU) αντιμετωπίζει μια απροσδόκητη επιπλοκή όταν ο κατά συρροή δολοφόνος Elias Voit διαπραγματεύεται μια συμφωνία που τον οδηγεί σε ομοσπονδιακή κράτηση στην έδρα της ίδιας της BAU. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, "η ομάδα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή της μέχρι τώρα και δεν μπορεί να βγει αλώβητη από τις δυσάρεστες συνέπειες".


Το cast of Criminal Minds περιλαμβάνει τους: Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka, Adam Rodriguez και Paget Brewster. Σε ρολο guest star θα εμφανιστεί η Felicity Huffman και θα έχει τον ρόλο της Dr. Jill Gideon, μιας βιολόγου/ ψυχίατρου που ήταν σύζυγος του Jason Gideon. Τον τελευταίο υποδύθηκε ο Mandy Patinkin και εμφανίστηκε στα πρώτα τρία επεισόδια της πρώτης σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*