Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Crescent City: Ένας δολοφόνος τρομοκρατεί τους κατοίκους της πόλης στο νέο θρίλερ της Lionsgate (trailer)

Η Lionsgate δημοσίευσε το επίσημο trailer της ταινίας θρίλερ Crescent City, όπου πρωταγωνιστούν ο Terrence Howard, ο Esai Morales και ο Alec Baldwin.

«Όταν μια μικρή πόλη του νότου τρομοκρατείται από έναν αδυσώπητο κατά συρροή δολοφόνο, όλοι γίνονται ύποπτοι… συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αρχών», αναφέρει η περίληψη. «Καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται και το σκοτεινό μυστήριο βαθαίνει, ο επικεφαλής ντετέκτιβ στοιχειώνεται από τη φρίκη του παρελθόντος του».


Το Crescent City θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Αυγούστου 2024. Συμπρωταγωνιστούν οι: Nicky Whelan, Michael Sirow, Weston Cage, Anjul Nigam, Rose Lan Sanfilippo, Maria Camila Giraldo, Reema Sampat, Eduard Osipov και Nikita Kahn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*