Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chris Pratt και Millie Bobby Brown πρωταγωνιστούν στο ρετροφουτουριστικό The Electric State του Netflix (trailer)

Το Netflix κυκλοφόρησε το teaser trailer του The Electric State, της επερχόμενης ταινίας περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας, η οποία προέρχεται από τους σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo των ταινιών Avengers. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη για streaming κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

Το teaser του The Electric State παρέχει στους θεατές μια πιο προσεκτική ματιά στο βασικό καστ με επικεφαλής τους Millie Bobby Brown (Stranger Things), Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Ke Huy Quan (The Goonies). Στα επιπλέον μέλη του καστ περιλαμβάνονται οι Jason Alexander, Giancarlo Esposito, Stanley Tucci και Woody Norman, ενώ οι Anthony Mackie, Woody Harrelson, Brian Cox, Jenny Slate και Alan Tudyk είναι οι φωνές των ρομπότ. Το σενάριο υπογράφουν οι Christopher Markus και Stephen McFeely, βασισμένο στο graphic novel του Simon Stålenhag. Εκτός από τη σκηνοθεσία, οι αδελφοί Russo είναι και παραγωγοί της ταινίας.




«Τοποθετημένη σε μια εναλλακτική, ρετροφουτουριστική εκδοχή της δεκαετίας του 1990, η ταινία παρακολουθεί τη Michelle, μια ορφανή έφηβη που περιηγείται στη ζωή σε μια κοινωνία όπου τα ευαίσθητα ρομπότ που μοιάζουν με καρτούν και μασκότ, τα οποία κάποτε ζούσαν ειρηνικά ανάμεσα στους ανθρώπους, ενώ πλέον είναι εξόριστα μετά από μια αποτυχημένη εξέγερση. Όλα όσα η Michelle νομίζει ότι γνωρίζει για τον κόσμο ανατρέπονται ένα βράδυ, όταν την επισκέπτεται ο Cosmo, ένα γλυκό, μυστηριώδες ρομπότ που φαίνεται να ελέγχεται από τον Christopher - τον ιδιοφυή μικρότερο αδελφό της Michelle, τον οποίο νόμιζε νεκρό», αναφέρει η σύνοψη.

«Αποφασισμένη να βρει τον αγαπημένο αδελφό που νόμιζε ότι είχε χάσει, η Michelle ξεκινάει να διασχίσει τα νοτιοδυτικά της Αμερικής με τον Cosmo και σύντομα θα ενώσει απρόθυμα τις δυνάμεις της με τον Keats, έναν λαθρέμπορο, και τον εξυπνάκια ρομπότ βοηθό του, τον Herman. Καθώς επιχειρούν να μπουν στη Ζώνη Αποκλεισμού, μια περιφραγμένη γωνιά της ερήμου όπου τα ρομπότ υπάρχουν πλέον μόνα τους, ο Keats και η Michelle βρίσκουν μια παράξενη, πολύχρωμη ομάδα νέων animatronic συμμάχων - και αρχίζουν να μαθαίνουν ότι οι δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την εξαφάνιση του Christopher είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*