Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Chad McQueen: Έφυγε από τη ζωή ο Dutch των ταινιών The Karate Kid

*
O Chad McQueen, γιός του ηθοποιού Steve McQueen, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Ήταν ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του Dutch στις δύο πρώτες ταινίες Karate Kid. Ο McQueen απεβίωσε στο ράντσο του στο Palm Desert από ανεπάρκεια οργάνων, όπως αποκάλυψε ο φίλος του Arthur Barens. Η κατάσταση της υγείας του πήρε την κάτω βόλτα το 2020, μετά από ένα ατύχημα που είχε και ποτέ δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει πλήρως.

Ο McQueen δεν μετείχε στο The Karate Kid Part III (1989), ούτε και στην τηλεοπτική σειρά Cobra Kai, όπου έγινε αναφορά στο ότι ο Dutch βρισκόταν στη φυλακή.


Ο Chadwick Steven McQueen γεννήθηκε στο Los Angeles στις 28 Δεκεμβρίου 1960 και στο βιογραφικό του περιλαμβάνονται συμμετοχές στα: Skateboard (1978), Martial Law (1991), New York Cop (1993), Death Ring (1992) και Red Line (1995).

Τέλος, όπως και ο πατέρας του, λάτρευε τους αγώνες οδήγησης. Το 2010 ίδρυσε την McQueen Racing την οποία διαχειρίζονται πλέον τα παιδιά του, Chase και Maddison.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Steve McQueen (@stevemcqueen)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*