Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Canary Black- H Kate Beckinsale πρωταγωνιστεί στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ του Prime Video (trailer)

Το Prime Video κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Canary Black. Πρόκειται για ένα νέο κατασκοπευτικό θρίλερ της Amazon MGM Studios, με πρωταγωνίστρια την Kate Beckinsale στον ρόλο μιας πρακτόρισσας της CIA. Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 24 Οκτωβρίου 2024.

«Μια κορυφαία πράκτορας της CIA, η Avery Graves, εκβιάζεται από τρομοκράτες για να προδώσει τη χώρα της για να σώσει τον απαχθέντα σύζυγό της», αναφέρει η επίσημη σύνοψη. «Αποκομμένη από την ομάδα της, στρέφεται στις επαφές του κάτω κόσμου για να επιβιώσει και να βοηθήσει στον εντοπισμό της πολυπόθητης πληροφορίας που θέλουν οι απαγωγείς. Προδομένη σε κάθε βήμα, πρέπει να βασιστεί στην εκπαίδευση και τις μοναδικές δεξιότητές της σε μια θανατηφόρα κούρσα για να προσφέρει τα λύτρα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια παγκόσμια κρίση».


Συμπρωταγωνιστούν οι: Ray Stevenson, Rupert Friend, Jaz Hutchins, Goran Kostic και Ben Mills.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*