Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Before: Νέο trailer για τη σειρά θρίλερ του Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Billy Crystal

Το Apple TV+ αποκάλυψε ένα νέο trailer για την τηλεοπτική σειρά Before, όπου πρωταγωνιστεί ο Billy Crystal. Τα δύο πρώτα (από τα δέκα) επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου, και θα ακολουθεί ένα νέο κάθε Παρασκευή, ως τις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Το trailer παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές της ιστορίας. Ο Crystal υποδύεται τον Eli, έναν παιδοψυχίατρο που πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του, Lynn (Judith Light). Έχει απέναντί του ένα γεμάτο προβλήματα νεαρό αγόρι που ονομάζεται, Noah (Jacobi Jupe). Όμως, οι προσπάθειες του Eli δεν ακολουθούν το πλάνο του.
Τα πλάνα ξεκινάνε με τον Eli, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα μετά τον θάνατο της Lynn. Από εκεί και πέρα το trailer γίνεται κάπως τρομακτικό, καθώς ο Eli οραματίζεται συζητήσεις με τη νεκρή σύζυγό του. Στη συνέχεια συναντάει τον Noah, που δεν έχει μπορέσει να προσαρμοστεί στο σπίτι μιας θετής οικογένειας και επικεντρώνεται σε μια αγροικία που σχεδιάζει ο νεαρός.


Σύντομα αποκαλύπτεται ότι ο Noah υποφέρει και αυτός από παραισθήσεις, εκτός από το ότι αποβάλλεται από το σχολείο. Ο Eli πείθεται ότι υπάρχει λόγος που γνώρισε τον Noah. Αλλά αυτός ο δεσμός φαινομενικά δοκιμάζεται, με τον Noah να λέει στον Eli: «Ξέρεις τι έκανες!» Ωστόσο, ο Eli παραμένει πεπεισμένος ότι μπορεί να σώσει τον Noah.

Στο πλευρό των πρωταγωνιστών βρίσκονται οι: Rosie Perez, Maria Dizzia και Ava Lalezarzadeh.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*