Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Before Dawn: Ένας νεαρός στρατιώτης βιώνει τη σκληρή πραγματοκότητα του πολέμου (trailer)

Η Well Go USA κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας Before Dawn που τοποθετείται κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και έχει ως πρωταγωνιστή τον Αυστραλό ηθοποιό Levi Miller, στον ρόλο ενός νεαρού στρατιώτη που αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου.

"Στην ταινία, αφού εγκατέλειψε τη φάρμα με πρόβατα της οικογένειάς του στην αυστραλιανή ύπαιθρο, ένας νεαρός άνδρας ενώνεται με τους συμπατριώτες του στο δυτικό μέτωπο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, με την ελπίδα να βοηθήσει στην επίσπευση του τερματισμού της αιματηρής σύγκρουσης. Αλλά καθώς μαίνεται ο πόλεμος, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα στα χαρακώματα, συμπεριλαμβανομένης μιας σχεδόν συνεχούς μάχης για να κρατηθεί στη ζωή – χωρίς να αφήσει άλλον άνθρωπο πίσω", αναφέρει η σύνοψη.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Travis Jeffery ως Thomas Nickels, Myles Pollard ως Sgt. Beaufort, Tim Franklin ως Big Tooth, Jordan Dulieu ως Ned Wright, Peter Sullivan ως Archie, Ed Oxenbould ως Don και Stephen Peacocke ως Cpl. Beale.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*