Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bagman: Τρόμος όταν το μυθικό πλάσμα επιστρέφει (trailer)

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας τρόμου Bagman. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Sam Claflin (The Hunger Games: Catching Fire, Peaky Blinders) και το σενάριο περιστρέφεται γύρω από ένα τέρας που απαγάγει παιδιά. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

«Στη σκοτεινή ταινία τρόμου Bagman, μια οικογένεια βρίσκεται παγιδευμένη σε έναν εφιάλτη καθώς την κυνηγάει ένα κακόβουλο, μυθικό πλάσμα. Για αιώνες και σε όλους τους πολιτισμούς, οι γονείς έχουν προειδοποιήσει τα παιδιά τους για τον θρυλικό Bagman, ο οποίος αρπάζει αθώα παιδιά και τα χώνει στην ποταπή, σαπισμένη τσάντα του και δεν θα δούνε ποτέ ξανά τον έξω κόσμο. Ο Patrick McKee (Sam Claflin) μπόρεσε ως νεαρό αγόρι να ξεφύγει από μια τέτοια κατάσταση, όμως του έμειναν βαθιά σημάδια. Τώρα, ο βασανιστής της παιδικής ηλικίας του Patrick έχει επιστρέψει, απειλώντας την ασφάλεια της συζύγου του Karina (Antonia Thomas) και του γιου του Jake (Caréll Rhoden)».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*