Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Bad Monkey: Νέα κωμική σειρά του Apple TV+ με πρωταγωνιστή τον Vince Vaughn (trailer)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το trailer της κωμικής σειράς Bad Monkey, όπου πρωταγωνιστεί ο Vince Vaughn.

“Αφηγείται την ιστορία του Andrew Yancy (Vaughn), ο οποίος έχει απομακρυνθεί από το Miami Police Department και είναι τώρα υγειονομικός επιθεωρητής στο Keys. Όταν όμως αναλαμβάνει μια υπόθεση που ξεκινάει με ένα ανθρώπινο χέρι το οποίο ψαρεύτηκε από τουρίστες, συνειδητοποιεί πως αν μπορέσει να αποδείξει ότι πρόκειται για φόνο θα μπορέσει να επιστρέψει”.


Το Bad Monkey θα κάνει πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 14 Αυγούστου 2024 και θα ακολουθεί ένα κάθε Τετάρτη, ως τις 9 Οκτωβρίου, ημερομηνία που θα προβληθεί το φινάλε.

Στο πλευρό του Vaughn βρίσκονται οι: L. Scott Caldwell (The Fugitive), Rob Delaney (Catastrophe), Meredith Hagner (Search Party), Natalie Martinez (La Promesa del Retorno), Alex Moffat (Saturday Night Live), Michelle Monaghan (Gone Baby Gone), Ronald Peet (First Reformed) και Jodie Turner-Smith (Queen & Slim).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*