Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτή είναι η νέα σειρά της COSMOTE TV που έρχεται με την υπογραφή του Σωτήρη Τσαφούλια

*
Η COSMOTE TV διατηρεί μια εξαιρετική συνεργασία με τον Σωτήρη Τσαφούλια και μαζί έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές παραγωγές. Έτσι, μετά τα “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές”,” Έτερος Εγώ: Κάθαρσις”, “Έτερος Εγώ: Νέμεσις” και “17 Κλωστές”, η COSMOTE TV έρχεται με μια νέα παραγωγή και τον Σωτήρη Τσαφούλια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάσαμε από τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά στο Newsit. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η νέα σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια και θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και δύο ιστορίες που έχουν απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη.

Ο προσωρινός της τίτλος είναι “Underground” και θα είναι δραματική. Πέραν της σκηνοθεσίας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας θα συμμετέχει και στο σενάριο, μαζί με τους δύο ταλαντούχους σεναριογράφους Βασίλη Ρίσβα και Δημήτρη Σακαλή, ενώ οι επαφές για την σειρά έχουν ήδη αρχίσει. Στόχος είναι ως το τέλος του 2024 να έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και μέσα στο 2025 να έχουμε τα επεισόδια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*