Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αστροναύτες σε επικίνδυνη αποστολή στην ταινία Slingshot (trailer)

Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πρώτο trailer του sci-fi psychological thriller Slingshot, όπου πρωταγωνιστούν ο Casey Affleck και ο Laurence Fishburne. Η πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου 2024. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Mikael Håfström, ενώ το σενάριο έχουν γράψει ο R. Scott Adams και ο Nathan Parker. Συμπρωταγωνιστούν οι: Emily Beacham, Tomer Capone και David Morrissey.

Το Slingshot ακολουθεί μια επίλεκτη τριάδα αστροναυτών σε μια πολυετή, πιθανώς συμβατική αποστολή στο φεγγάρι του Κρόνου, τον Τιτάνα. Όμως, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για έναν εξαιρετικά επικίνδυνο ελιγμό, που είτε θα τους εκτοξεύσει στον Τιτάνα είτε στο βαθύ διάστημα, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για έναν αστροναύτη να διατηρήσει τον έλεγχο της πραγματικότητας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*