Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αστέρας του ροκ αναζητά έμπνευση στη ρομαντική κομεντί του Netflix, Find Me Falling (trailer)

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer της ρομαντική κομεντί Find Me Falling, που θα προστεθεί στον κατάλογό του στις 19 Ιουλίου 2024.

«Αντιμέτωπος με ένα αποτυχημένο άλμπουμ και τη φθίνουσα δημοτικότητα της μεγαλύτερης επιτυχίας του, ο ηλικιωμένος ροκ σταρ John Allman αποφασίζει να κάνει ένα διάλειμμα από την καριέρα του για να ανακτήσει τη σπίθα του. Μετακομίζει σε ένα απομονωμένο σπίτι στο ειδυλλιακό νησί της Μεσογείου, την Κύπρο. Το όνειρό του να κρατήσει χαμηλό προφίλ εκτροχιάζεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με απελπισμένες ψυχές και αργότερα αντιμετωπίζει ακόμη πιο περίπλοκες εκπλήξεις όταν μια παλιά φλόγα αναζωπυρώνεται».


Πρωταγωνιστούν οι: Harry Connick Jr., Agni Scott, Ali Fumiko Whitney, Tony Demetriou, Aggeliki Filippidou, Lea Maleni, Athina Roditou και Clarence Smith.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*