Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal - Νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το site γνωριμιών που κατέστρεψε ζωές (trailer)

Το trailer του Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal προλογίζει το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix, που επικεντρώνεται σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών για ενήλικες που ψάχνουν το ταίρι τους. Απότελείται από τρία επεισόδια, διάρκειας περίπου 50 λεπτών και θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 15 Μαΐου.

Ο αμφιλεγόμενος ιστότοπος γνωριμιών για ενήλικες εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών, καταστρέφοντας γάμους και ζωές. Η σειρά εξετάζει τη δημιουργία του ιστότοπου, θα προχωρήσει στην έκρηξη της δημοφιλίας του dot.com και φέρνει στο φως τους ανθρώπους που στράφηκαν στην Ashley Madison και τι έψαχναν πραγματικά. Τέλος, το docuseries εξερευνά το χακάρισμα και το πώς κατέρρευσαν τα πάντα.


Τα 37 εκατομμύρια χρήστες της ιστοσελίδας, σίγουρα λένε πολλά για το ποσοστό των ανθρώπων που αναζητούν γνωριμίες μέσω του διαδικτύου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*