Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχίζει η παραγωγή του The Angry Birds Movie 3 με αναμενόμενες επιστροφές στο καστ (trailer)

Η Rovio Entertainment ανακοίνωσε ότι η παραγωγή της ταινίας The Angry Birds Movie 3 έχει ξεκινήσει επίσημα, τέσσερα χρόνια μετά από την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η συνέχεια του 2016 δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον προκάτοχό της, κερδίζοντας λιγότερο από το μισό των εισπράξεων του box office, με 152,8 εκατομμύρια δολάρια.

Η ανακοίνωση του The Angry Birds Movie 3 ήρθε επίσης με την κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer, που προϊδεάζει για την επιστροφή του Red του Jason Sudeikis. Εκτός από τον ηθοποιό του Ted Lasso, ο ηθοποιός του Frozen, Josh Gad, θα επαναλάβει επίσης το ρόλο του ως Chuck στο τρίτο μέρος. Το έργο δεν έχει προς το παρόν καμία ημερομηνία κυκλοφορίας που να συνδέεται ακόμα με αυτό.


Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον John Rice σε σενάριο του Thurop Van Orman. Ο τελευταίος είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον Toru Nakahara. Παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι John Cohen, Dan Chuba, Carla Connor και Namit Malhotra. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Rovio, της SEGA και της Prime Focus Studios, με την DNEG Animation να αναλαμβάνει τα storyboards, την καλλιτεχνική ανάπτυξη και το animation. Εν τω μεταξύ, η ομάδα σχεδιασμού καλωσορίζει πίσω τη σχεδιάστρια παραγωγής Jeanie Chang και τη σχεδιάστρια χαρακτήρων Francesca Natale. Μαζί τους είναι ο Vadim Bazhanov ως επικεφαλής της ιστορίας και η Sarah K. Reimers ως επικεφαλής μοντέρ.

«Τα Angry Birds δεν έχουν όρια και μια ολοκαίνουργια περιπέτεια Angry Birds υπογραμμίζει πώς οι κόσμοι και οι αφηγήσεις που δημιουργούνται στα παιχνίδια μας μπορούν να περάσουν απρόσκοπτα στη σφαίρα του κινηματογράφου και όχι μόνο», δήλωσε ο Alexandre Pelletier-Normand, CEO της Rovio Entertainment. «Η Rovio είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δημιουργία περιεχομένου ψυχαγωγίας που εξάπτει τη φαντασία σε διάφορες πλατφόρμες. Έχουμε δει συνεχή επιτυχία σε όλα, από παιχνίδια και κινηματογραφικές ταινίες μέχρι διάφορα προϊόντα και λούνα παρκ, και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε και πάλι στον κινηματογραφικό κόσμο του Angry Birds με τους νέους μας συνεργάτες».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*