Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Arcane: Νέο teaser trailer για τη δεύτερη σεζόν την επιτυχημένης σειράς του Netflix

Το νέο teaser trailer της τηλεοπτικής σειράς Arcane μας ετοιμάζει για τη δεύτερη σεζόν της στο Netflix, αν και ακόμα είναι νωρίς, καθώς η παραγωγή που είναι βασισμένη στον κόσμο του League of Legends είναι προγραμματισμένη να επιστρέψει τον Νοέμβριο.

Το νέο trailer επικεντρώνεται στη συνεχιζόμενη προσπάθεια της Vi (Hailee Steinfeld) να βρεί την αδελφή της, Jinx (Ella Purnell). Ακόμα, επιβεβαιώνεται η επιστροφή και άλλων χαρακτήρων, όπως η Caitlyn Kiramman (Katie Leung), ενώ προς το τέλος η Vi σμίγει εκ νέου με τη Jinx και ετοιμάζονται για μάχη.


“Τοποθετημένη στην ουτοπική περιοχή Piltover και στα υπόγεια της Zaun, η ιστορία ακολουθεί τις ρίζες δύο εμβληματικών πρωταθλητριών του League και τη δύναμη που θα τις χωρίσει”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*